Intrări în secţiune: 199
Intrări afişate: 181-190
Pagini: « 1 2 ... 17 18 19 20 »

1

0

88

A Ghost Story (2017) Online Subtitrat
În această explorare singulară a moștenirii, a iubirii, a pierderii și a enormității existenței, o fantomă decedată recent, de culoare albă, se întoarce în casa sa din suburbie pentru a încerca să se reconecteze cu soția sa de bere.
1

0

227

Raanjhanaa (2013) Online Subtitrat
Kundan, fiul unui psihiatru hindus, descoperă că dragostea lui din copilărie, Zoya, îi iubește pe Akram din oraș și vrea să se căsătorească cu el. Cu toate acestea, el încearcă în mod constant să-și câștige inima.
1

0

99

Nieve negra (2017) Online Subtitrat
Acuzat de uciderea fratelui său în timpul adolescenței, Salvador locuiește singur în mijlocul Patagoniei. Câteva decenii mai târziu, fratele său Marcos și cumnata lui Laura, vin să-l convingă să vândă terenurile pe care le împărtășesc prin moștenire.
1

0

86

Justice (2017) Online Subtitrat
Un mareșal american care caută dreptate pentru asasinarea fratelui său, apără un oraș mic de la un primar corupt și de căminii săi, cu intenția de a revigora războiul civil.
1

0

64

It 2017 film gratis in romana
O producţie New Line Cinema, filmul horror „IT” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari
1

0

89

Young and Beautiful 4 (2017) Film Online
Blair Williams si Natalia Starr in spectacole superbe ale lor. Toate încadrate în valoare de producție de înaltă calitate, locații uluitoare și povesti captivante pe care le-ați așteptat cu VIXEN.com, Young & Beautiful Vol. 4 este o necesitate pentru cunoscători și fanii noștri la fel!
1

0

83

Young Fantasies 2 (2017) Film Online
Cover-ul fetiței Uma Jolie aruncă ecranul ca o stea tânără și ambițioasă de social media, dispusă să facă tot ce-i trebuie pentru a-și duce cariera la nivelul următor. De asemenea, joaca in rolul de nou-nascut Sofi Ryan, Evelyn Claire in performantele sale de debut si Cadey Mercury!
1

0

153

Lucknow Central (2017) Online Subtitrat
Farhan Akhtar îl interpretează pe Kishan Girhotra, care este acuzat, judecat și condamnat în termen de cinci minute. Ceea ce este un fel de asigurare că mesajul filmului este altceva și nu despre corupția politică sau corupția non-superficială din capitala Uttar Pradesh.
1

0

375

Mr Stein goes online (2017) Online Subtitrat
Dacă se întâmplă, atunci acest lucru se va datora în mare parte actorului francez Pierre Richard. Care este cunoscut mai ales pentru comedia de crimă pe care a jucat-o lângă Gérard Depardieu. În anii ’80, el demonstrează publicului și el însuși că poate să poarte un film minunat. Numele personajului său este și Pierre.
1

0

360

Simran (2017) Online Subtitrat
O fată criticată din punct de vedere social, care este înconjurată financiar, devine un ilegal pentru a evita situația.