Intrări în categorie: 31
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 4 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

1

0

117

Rampage 2018 online subtitrat
Bazat pe jocul video clasic din 1980, care conține maimuțe și monștri care distrug orașe. Urmează un primatolog pe nume Davis Okoye (Dwayne Johnson)
1

0

10391

Fratia Hotilor 2018 film online gratis
În fiecare zi, 120 de milioane de dolari în numerar sunt scoase din circulație și distruse de filiala din Los Angeles a Rezervei Federale – cu excepția cazului în care un notoriu echipaj de elită al spărgătorilor de bănci poate scoate capul final și ajunge la bani mai întâi … nasul celui mai temut diviziune din LA în aplicarea legii. Fratia Hotilor 2018 film online gratis in romana
1

0

107

Ready Player One 2018 subtitrat gratis
Anul 2045. Wade Watts este un adolescent care îi place să scape din lumea reală din ce în ce mai sumbră printr-o utopie virtuală populară pe scară globală numită “Oasis”. Într-o zi, creatorul său excentric și multi-milionar moare, dar înainte de a-și oferi averea
1

0

103

The Foreigner (2017) Online Subtitrat
Un om de afaceri umil, cu un trecut îngropat, caută dreptate atunci când fiica lui este ucisă într-un act de terorism. Un conflict dintre pisică și șoarece provine de la un oficial guvernamental, al cărui trecut poate conține indicii despre identitatea ucigașilor.
1

0

322

Munna Michael (2017) Online Subtitrat
Atâtea minusuri de la director, lasă-mă să-l numar. Primul cadru al filmului este ca și cum mă uit la filmul lui 80. La formularea copilului orfan al celei de-a 80-a ani, a 3-a. Cum naiba un copil născut doar înțelegea muzica lui MJ pe magnetofon, a avut?
1

0

105

Mugen no jûnin (2017) Online Subtitrat
Manji, un samurai cu înaltă calificare, devine blestemat de nemurire după o luptă legendară. Haunted de uciderea brutală a sorei sale, Manji știe că doar lupta cu răul își va recâștiga sufletul. El promite să-i ajute pe o tânără pe nume Rin
1

0

101

Captain America: The First Avenger (2011) Online Subtitrat
Steve Rogers, un soldat militar respins, se transformă în Captain America după ce a luat o doză de "ser super-soldat". Dar căpitanul american vine la un preț în timp ce încearcă să-i ia pe un militar de război și o organizație teroristă.
1

0

92

Bajrangi Bhaijaan (2015) Film Online Subtitrat
Un bărbat indian cu o inimă magnifică ia o fată tânără mută pakistaneză înapoi în patria ei pentru ao reuni cu familia ei.
1

0

91

Ghayal Once Again (2016) Film Online Subtitrat
Când un film al suprafețelor de asasinat ale mentorului său, un jurnalist de investigație ia măsuri pentru a găsi pe cei responsabili.
1

0

99

Birth of the Dragon (2016) Online Subtitrat
Amplasat pe fundalul anilor 1960 din San Francisco, BIRTH OF THE DRAGON este un film modern despre filmele clasice pe care le-a cunoscut Bruce Lee. Își ia inspirația de la confruntarea epică și încă controversată dintre un ascendent Bruce Lee și maestrul kung fu Wong Jack Man - o bătălie care a dat naștere unei legende.