Intrări în categorie: 31
Intrări afişate: 21-30
Pagini: « 1 2 3 4 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

1

0

85

American Made (2017) Online Subtitrat
Povestea lui Barry Seal, un pilot american care a devenit alergător de droguri pentru CIA în anii 1980, într-o operațiune clandestină care ar fi expusă ca afacere Iran-Contra.
1

0

92

Naam Shabana (2017) Online Subtitrat
Acest proces de spargere de la _Baby (2015) _ furnizează povestea din spate a agentului de informații Shabana și cronicizează cum devine spion.
1

0

100

Overdrive 2017 online subtitrat
Doi frați de hoți ai mașinilor, care călătoresc în sudul Franței pentru noi oportunități, sosesc în părul încrucișat al șefului crimei locale.
1

0

87

Sniper: Ultimate Kill (2017) Online
Colonelul de droguri de la Columbia Jesús Morales plătește în secret pentru serviciile unui lunetist poreclit "Diavolul", capabil să ucidă unul câte unul pe dușmanii oricui îl angajează. Cu nici un adversar rămas în viață, Morales devine mai puternic și câștigă controlul asupra mai multor rute de contrabandă în Statele Unite. DEA, neliniștit de această amenințare la adresa țării, trimite agentul Kate Estrada, care a fost urmărit de Morales
1

0

81

La mécanique de l'ombre (2016) Online Subtitrat
Șomajul Duval este contactat de o organizație misterioasă pentru a transcrie apelurile interceptate. El acceptă locul de muncă fără suspiciuni, deoarece restabilește stabilitatea vieții sale, dar în curând va avea ca rezultat fenomene politice de tot felul.
1

0

87

Zombies (2017) Online
Când lumea este în rușine, afectată de un focar de zombie, numai supraviețuitorii vor supraviețui, dar cât de mult va fi determinarea? Luke și echipajul său vor avea suficientă ambiție și .
1

0

153

Lucknow Central (2017) Online Subtitrat
Farhan Akhtar îl interpretează pe Kishan Girhotra, care este acuzat, judecat și condamnat în termen de cinci minute. Ceea ce este un fel de asigurare că mesajul filmului este altceva și nu despre corupția politică sau corupția non-superficială din capitala Uttar Pradesh.
1

0

75

American Made (2017) Online Subtitrat
Ne întâlnim câteva personaje atrăgătoare în acest mod. Cel mai important dintre acestea este Mark Andol, un antreprenor care, în imposibilitatea de a concura cu China și alte piețe de peste mări, sa luptat sub ponderea globalizării economice. În timp ce impactul acestor provocări ia determinat să-și reducă personalul
1

0

97

A Man Apart 2003 Online Subtitrat
Un om cunoscut sub numele de Diablo apare pentru a conduce un cartel de droguri după ce liderul anterior a fost întemnițat.
1

0

92

Equilibrium (2002) Online Subtitrat
Într-un viitor fascist în care toate formele de sentiment sunt ilegale, un om care se ocupă de aplicarea legii se ridică la răsturnarea sistemului.