Intrări în categorie: 19
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

1

0

120

The Week Of 2018 film online hd subtitrat
Trei elemente combinate pot fi explozive: un cuplu care se va căsători în curând, părinții lor și pregătirile pentru nunta care urmează să aibă loc
1

0

116

Candy Jar 2018 film cu subtitrare
Lona Skinner este tânără adolescentă de liceu care provine dintr-o familie simplă din clasă muncitoare care ajunge să se îndrăgostească de colegul ei, Bennett Russell, un tânăr ce provine dintr-o familie bogată. Cei doi fiind rivali în echipa de dezbateri a liceului, în curand își vor da seama că ei împărtășesc mai multe lucruri în comun decât credeau. Candy Jar 2018 film cu subtitrare in romana
1

0

106

Lowlife 2017 online subtitrat
Teddy Bear este un infractor înrăit ce încearcă să scoată bani din vânzarea de organe de la cei ce sunt omorâţi chiar de el, sau de alţii. Intriga filmului începe când Clarity, o administratoră a unui hotel ce găzduieşte imigranţi ilegali, apelează la Teddy pentru un rinichi, necesar soţului ei, Dan. În mârşăvia sa,
1

0

146

Almost Friends (2016) Online Subtitrat
Charlie este un om nemotivat la vârsta de 20 de ani care trăiește încă acasă cu mama și tatăl vitreg, care cade pentru o femeie tânără care are un iubit serios.
1

0

92

Logan Lucky (2017) Online Subtitrat
Impreuna, acestia vor sa fure un seif si sa se faca nevazuti cu prada. Cateva situatii neprevazute ii pun in dificultate si ii indeparteaza de planul initial insa rama fixati pe obiectivul lor. Nimeni nu ii poate impiedica sa isi duca planul la bun sfarsit. Logan Lucky 2017 online subtitrat hd
1

0

92

Raid dingue (2016) Online Subtitrat
Povestea unei femei care visează să se alăture unui grup de intervenție din cadrul departamentului de poliție numită RAID. Din păcate, ea este destul de stângace și atât familia ei (și în curând să fie familia-in-law) ..
1

0

128

Brigsby Bear (2017) Online Subtitrat
Brigsby Bear Aventures este o emisiune de televiziune pentru copii produsă pentru o audiență de unul: James. Când spectacolul se termină brusc, viața lui James se schimbă pentru totdeauna, iar el încearcă să termine povestea .
1

0

109

Bon Cop Bad Cop 2 (2017) Onlione Subtitrat
Un ofițer francophone SQ și un ofițer anglofan OPP se reunesc pentru a investiga un inel de furt masiv condus de un mafiot italian.
1

0

112

Brad's Status (2017) Online Subtitrat
Un tată îi duce pe fiul său la colegii de turism de pe Coasta de Est și se întâlnește cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior cu privire la alegerile vieții sale.
1

0

174

A Bad Moms Christmas (2017) Online Subtitrat
Un Crăciun Bad Moms urmărește cele trei femei subapreciate și supra-împovărate, în timp ce se revoltă împotriva provocărilor și așteptărilor Super Bowl pentru mame: Crăciun.

1-10 11-19