Intrări în categorie: 417
Intrări afişate: 401-410
Pagini: « 1 2 ... 39 40 41 42 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

1

0

98

Fazilet Hanim Ve Kizlari Episode 10 Online Subtitrat
Urmareste Fazilet Hanim ve Kizlari Episodul 10, Povestea lui Fazilet, mama lui Hazan și Ece, dornică să câștige bani, se foloseste de fiica ei
1

0

56

Razbunarea episodul 29 online subtitrat
O tânără fată, Yağmur Özden, se mută pe malul mării, în Istanbul, după ce își schimbă în prealabil numele. O serie de întâmplări nefericite o împing la o viață ferită de ochii lumii: tatăl său, Adil, a fost închis pentru o crimă înscenată, iar ea, trimisă la orfelinat.
1

0

60

Iertare Episodul 41 online subtitrat
Serialul turcesc Iertare online urmareste viata unei familii ce isi duce traiul la marginea unui cartier sarac. Eroina povesti este una din fetele acestei familii.
1

0

290

Pasiune toscana episodul 2 online subtitrat
Acesta este orașul Villalba din frumoasa Toscana, regiune renumită a Italiei. O întrebare este pe buzele tuturor: „Cine l-a ucis pe Luca Monforte?”. Astfel, o crimă zguduie aparenta liniște a Toscanei iar acuzațiile nejustificate duc la condamnarea la închisoare a unei tinere fete, Aurora.
1

0

157

Legendele Dragonilor Episodul 9 online subtitrat
Legendele dragonilor se petrecea în Coreea, la sfârşitul secolului 14, când dinastia Goryeo, care domneşte de câteva veacuri, e slăbită de invaziile mongole şi japoneze. Liderii sunt nevoiţi să aleagă între o alianţă cu dinastia mongolă Yuan sau cu dinastia chineză Ming.
1

0

81

Dil se dil tak Episodul 64 online subtitrat
Nu ratați noul episod din Dil se dil tak Dil se dil tak episodul 61 online subtitrat în romana, poate fi văzut gratis și fără întreruperi,doar pe .
1

0

124

Fazilet Hanim Ve Kizlari Episode 9 Online Subtitrat
Urmareste Fazilet Hanim ve Kizlari Episodul 9, Povestea lui Fazilet, mama lui Hazan și Ece, dornică să câștige bani, se foloseste de fiica ei .
1

0

48

O gramada de caramele episodul 3 online 19 septembrie 2017
Urmariti, O gramada de caramele episodul 3 online. Serialul romanesc, O gramada de caramele poate fi vazut pe site gratuit, integral in data de 19 septembrie 2017 dupa difuzarea la Happy Channel
1

0

67

Iertare Episodul 40 online subtitrat
Iertare online urmareste viata unei familii ce isi duce traiul la marginea unui cartier sarac. Eroina povesti este una din fetele acestei familii.
1

0

75

Sunt Umbra ta episodul 34 online subtitrat
Sunt umbra ta online subtitrat o are ca rol principal pe o fată sensibilă, Aanchal, care îşi urmează conştiinţa şi face tot posibilul să repare răul pe care l-a făcut fără să vrea unei familii. Ea îşi neglijează propria viaţă şi îşi asumă rolul de mamă pentru trei copii.